„Írni könnyű. Csak leülsz a papírhoz és kivájod a szívedet.” (Vavyan Fable)

Költözés

2015/07/01. - írta: Evelyn Thought

Elköltöztettem a blogot, de az új címen már elérhetitek a reading challenge listám első könyvkritikáját is! Mostantól újra beindul az oldal, itt találjátok:

Pergamenre hányt szavak

Szólj hozzá!

SZÜNET

2015/04/05. - írta: Evelyn Thought

Nagyon sajnálom, hogy pont most kell szüneteltetnem a blogot. De sajnos túl sok a dolgom, nyakamon az érettségi, így nem jut időm a bejegyzésekre. Sok biztató szót kaptam a bloggal kapcsolatban, úgyhogy semmiképpen sem hagyom abba, csupán terveim szerint június végétől indítom be igazán. Addig új bejegyzések ne lesznek, ellenben a listámról folyamatosan fogyasztom a könyveket, amikről júniustól jönnek majd a kritikák.

Olvassatok sokat, és júniusban találkozunk!;)

Evelin

Szólj hozzá!

Évösszegző gondolat

2014/12/30. - írta: Evelyn Thought

Dönteni valamiben néha kicseszett egy dolog. Mindenki rád figyel, azt várják, hogy kinyögd végre azt a szót, amitől majd minden új fordulatot vesz. Ez a döntés nagy hatással lesz az életedre, de rosszabb esetben valaki máséra is. Pedig nincs jogod dönteni mások élete fölött. Neked csak a sajátodhoz van jogod, és a sajátodat kell a döntéseid által a megfelelő irányba terelgetned.

Tovább Szólj hozzá!

So this is Christmas

2014/12/25. - írta: Evelyn Thought

cfghjkl-.jpg

Vakító fény sütött be az ablakomon, a Nap meleg sugaraival ébresztett ma reggel. Mosolyogva ébredeztem, mikor egyszer csak eszembe villant: De hiszen ma karácsony van! Kinéztem az ablakomon és kedvem támadt napozni. Hát, idén sem lesz fehér karácsonyunk. Ennek ellenére engem átjár az ünnep szelleme, így nálunk sem maradhat el a több százszor látott filmek újranézése esténként, karácsonyi dalok éneklése fulladásig, és a közös társasozás sem. A könyvhalmok ilyenkor duzzadnak fel csak igazán, bár én idén nem kaptam könyveket, mert jelenleg elég jól el vagyok látva:) Most sajnos a pihenés is csak néha jöhet szóba, mert nem pocsékolhatom el ezt a sok szabadidőt, tanulnom kell. De ti pihenjetek sokat, és egyetek amennyi belétek fér!:)

Ezzel a röpke bejegyzéssel szeretnék nektek nagyon Boldog Karácsonyt kívánni! Olvassatok sokat!

Szerintem idén még fogok jelentkezni, de ha mégsem akkor előre is Boldog Új évet!

Evelyn

2 komment

jelenvagyok.hu Alkoss szabadon, biztonságban

2014/12/01. - írta: Evelyn Thought

Régóta írok már, de mostanában lendültem csak bele újra egy hosszabb kihagyás után. Kezdetben azért kezdtem el történeteket kitalálni, mert nem volt pénzem könyvekre. Gondoltam megteremtem azt a világot, ahol a legszívesebben lennék. Elég nagy katyvasznak indult, mit ne mondjak. Az első regényszerű valamimet csak a húgom és a saját szórakoztatásomra írtam meg. De annyira élveztem, hogy megteremtettem valami egyedit, hogy aztán kismillió vázlatot készítettem mindenféle témájú történetekről. Sok azóta is megírásra vár.

Tovább Szólj hozzá!

Írni, olvasni, gondolni

2014/11/15. - írta: Evelyn Thought

avagy a minennapjaimról

4713b6a347971a4c56874915035f08e0_1415534171.jpg_236x354

Azzal az elhatározással ébredtem fel ma reggel, hogy megint "végeztem" egy világgal, és egy újabb kinccsel vagyok gazdagabb, de szívtelen lenne tőlem ha ezt megtartanám magamnak. Tehát úgy döntöttem ideje blogot nyitnom, ahová lejegyezhetem az éppen befejezett könyveimről alkotott véleményemet. E mellett néhány írásomat is megosztom veletek, hátha lesz rájuk érdeklődő:)

Hamarosan jön az első bejegyzésem.

Evelyn

Szólj hozzá!